Design Av Hemsida

Vi designar hemsidan efter dina önskemål – till ett bra pris.

 

HEMSIDESDESIGNER

Tlf.: 844 682 608 Mail: info@i2iweb.se

DESIGN AV HEMSIDA

SÅ GÅR DET TILL

Din hemsida är ditt fönster mot världen. Därför är en funktionell hemsidesdesign med en snygg layout avgörande för ditt företags visuella identitet, och därmed också för din marknadsföring.
Hos I2I Web erbjuder vi en komplett sida för bara 13.200 SEK, utan dolda avgifter eller bindningstider.

Hos I2I Web är du med och sätter ditt unika fingeravtryck på ditt företags hemsida. Därför utvecklar vi alltid hemsidesdesignen i tätt samarbete med dig. Vi använder oss inte av några fasta mallar, och vi anser själva att vi tillhör de bästa i landet inom hemsidesdesign.

En bra hemsidesdesign bygger på en lösning där färger, fonter och bilder förenas i en helhet där det finns en klar och användarvänlig kommunikation.

Oavsett om sidan används som kommunikationsplattform, försäljningskanal eller annat, är det viktigt att det finns en tydlig call-to-action-design på hemsidan. Vad vill du att besökarna ska göra på hemsidan – och vad krävs för att de ska klicka vidare?

En hemsida ska stödja användarupplevelsen (också kallat UX – User Experience). Besökarna ska enkelt kunna hitta den information de söker och inte behöva lägga en massa tid på att räkna ut hur hemsidan fungerar.

I2I Web har 3 anställda webbdesigners, som i samarbete med dig ser till att den nya hemsidan får ett kreativt och modernt uttryck. Vi har alltid sökmotoroptimering i bakhuvudet när vi tar fram våra lösningar, och hjälper många av våra kunder med att hantera detta efter att hemsidan lagts upp.

I2I Web tar hand om hela processen från start till mål, och supporten därefter är gratis.